ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 50€
GR EN
Ismini's Creations

Επιστροφές - Αλλαγές

Επιστροφές/Αλλαγές

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με ένα άλλο τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο isminiscreations@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 213-0438198. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα στείλετε το προϊόν σε εμάς και εμείς θα σας στείλουμε ένα άλλο της προτίμησής σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος μεταφορικών (3€ για απλή αποστολή ή 4,00€ σε περίπτωση που η νέα αποστολή περιλαμβάνει και την υπηρεσία της αντικαταβολής) επιβαρύνει τον πελάτη.

Αλλαγή είναι εφικτή να πραγματοποιηθεί και στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στο Περιστέρι, Δήλου 17, φυσικά χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων και πάντα κατόπιν συννεονόησης μαζί μας.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται διότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και επιλογής του πελάτη. Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής χωρίς κάποια χρέωση, αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 213-0438198 από 10 πμ έως 8 μμ.

2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

4. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.

5. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος, όπως το κουτί και η απόδειξη αγοράς.

6. Εάν σας το έχουν κάνει δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί με την κάρτα αλλαγής.

7. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ELTA COURIER, ανάλογα με την περιοχή σας, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η Ismini’s Heartmade δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων λόγω υπαιτιότητάς μας, μπορείτε είτε να ζητήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι η Ismini’s Heartmade δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια. Επίσης δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή επιστροφή σε εποχιακά είδη (χριστουγεννιάτικα γούρια, λαμπάδες κλπ), είδη που είναι σε προσφορά καθώς και σε προϊόντα που κατασκευάζονται ειδικά για τον πελάτη (προσωποποιημένα, ειδικές κατασκευές κλπ).